BMW M5 E61 czarna Warszawa
BMW M5 E61 czarna Warszawa
Witam może ktoś coś wie na temat tego auta:
http://allegro.pl/bmw-m5-e61-i6663764064.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/bmw-m5-e61-i6663764064.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Auto: E39M5 E60M5 E93 335i E39 V8
Re: BMW M5 E61 czarna Warszawa
O samochodzie nic nie wiem, ale wiem ze koleś z " chce to auto " raczej ma ladne sztuki i lipy nie sprowadza. Zastanawia mnie jedynie ta wytarta kierownica.
Mi się wydaje ,że to gładka skóra ??KarolToJA pisze:O samochodzie nic nie wiem, ale wiem ze koleś z " chce to auto " raczej ma ladne sztuki i lipy nie sprowadza. Zastanawia mnie jedynie ta wytarta kierownica.
Po Vin-ie wygląda na to ,że przebieg 90 % pewny . Zero napraw przez cały okres !!!!!!
Jadę zobaczyć co to za zwierz ??????
Jadę zobaczyć co to za zwierz ??????
Karolu w tej co masz ode mnie środek kierownica wyglądają jak nowe....
Ale Panowie czasami jest tak że ktoś ma mały przebieg a kierowca wygląda słabo bo np jeździ z pierścionkami itp i wtedy różnie bywa...
Moje zdanie jest takie że wóz wygląda bardzo dobrze i pojechałbym go na pewno oglądać.
Pozdrawiam was wszystkich.
Ale Panowie czasami jest tak że ktoś ma mały przebieg a kierowca wygląda słabo bo np jeździ z pierścionkami itp i wtedy różnie bywa...
Moje zdanie jest takie że wóz wygląda bardzo dobrze i pojechałbym go na pewno oglądać.
Pozdrawiam was wszystkich.
Zadzwon do sprzedawcy, na pewno powie Ci prawde, to uczciwy gosc.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Dzwoniłem rozmawiałem wszystko wydaje się być elegancko malowane 3 elementy nic nie z przodem jak większość
(drzwi tylne i błotnik tylny ,prawy przedni po 250 ba mierniku ).Sprzęgło nie było wymieniane to jest dopiero zagwozdka !!!!! Przypuszczam ,że auto na trasach było eksploatowane 
Kierownica nie wyslizgana bo taka skora gładka bez perforacji .

Kierownica nie wyslizgana bo taka skora gładka bez perforacji .
Jechać kupować.
Właściciel to bardzo fajny i uczciwy człowiek. Jeżeli się jeszcze zastanawiasz, to ja bym dłużej tego nie robił. Sprzedawca to nie typ rasowego handlarza, a bardziej osoby, która robi to dla radości.
Propos kierownicy to wszystko jest jak najbardziej OK nie jest wytarta ani na nowo obszywana. To polift z 2007 więc ma już kierownicę obszytą gładką Nappą bez lica 

Zgadza się Sławku